Ischoklad

Ischoklad kan smaksättas eller serveras naturella.
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 200 g mjölkchoklad
  • 100 g kokosfett

Gör så här

  1. Hacka chokladen. Smält kokosfettet i en kastrull eller i mikron. Tillsätt chokladen och rör tills chokladen smält.

  2. Tillsätt eventuell smaksättning. Häll upp smeten i ischokladformar. Låt stelna i kylen ca 2 timmar.

  3. Tips på smaksättning:

    pepparmintarom

    rivet skal av apelsin eller clementin

    stött snabbkaffepulver

    mortlad kardemumma

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!