Ischoklad med apelsin Ischoklad med apelsinFoto: Lina Eriksson 3.83.83.83.83.8(17) Ischoklad med apelsin. Enklare kan det knappast bli att göra julgodis själv. Bara att smälta och hälla upp i formar. Skriv ut För 40 st Ingredienser Ischoklad 200 g mörk choklad, (70 %) 100 g kokosfett 1 apelsin, rivet skal Ischoklad med apelsin – gör så här: Sätt ut ischokladformar på en plåt. Hacka chokladen grovt och smält den tillsammans med kokosfettet i en kastrull. Blanda i apelsinskalet. Häll smeten i formarna och låt stelna. Förvara ischokladen i en lufttät form i kylen. Relaterade recept Bakning Knäckbrownies 1 timme+30 min i ugn Choklad Chokladtryffel med apelsinkola Godis Knäckklubbor – fungerar så klart i vanliga knäckformar också! ca 30 min Fler recept med: Choklad, Godis, Jul, Julgodis Jul Ugnsbakad skinka 2 1/2 timme + 10 minuter i ugn Student Varm kladdkaka med björnbärsglass Jul Inlagd rödkål 20 minuter + 2 dygn i kyl Vegetariskt Sötpotatissallad med fetaost 20 minuter + 20 minuter i ugn + koktid