Inlagd sill – supersnabb

Recept på inlagd sill. Kryddpeppar sätter smak på den supersnabba inläggningen.
Allt om Mat
Foto: Linda Nestor

Ingredienser

  • 420 g 5-minuterssill
  • 1 liten rödlök
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk kryddpeppar - krossad

Gör så här

  1. Häll av sillagen i en bunke. Skala och skiva rödlöken. Dela sillfiléerna i bitar.

  2. Varva sill, lök och lagerblad i en burk. Blanda lagen med kryddpeppar. Häll lagen över sillen. Låt gärna stå ett par timmar före servering.

Tips! Ännu en god snabbsill:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!