Ingefärs- och honungsstekt brysselkål

Ingefärs- och honungsstekt brysselkål får sötma från honung och härligt sting av ingefära.
Mattias Larsson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 500 g brysselkål
  • 2 msk smör
  • 2 msk honung - flytande
  • 1 msk ingefära - finriven
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Ansa brysselkålen. Stek den i smör ca 4 min.

  2. Tillsätt honung och ingefära, stek vidare tills kålen är lätt karamelliserad och nästan mjuk, ca 4 min.

  3. Krydda med flingsalt. Servera direkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!