Hummertacos

Recept på hummertacos. Hummerröran blir godast när den görs samma dag.
Anna Wendt

Ingredienser

  • 1 hummer - (ca 550 g)
  • 100 g rödkål
  • 1 kruka koriander
  • 0,5 lime
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 dl gräslök - hackad
  • 1 krm tabasco
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald
  • 4 tortillabröd - små, mjuka

Gör så här

  1. Halvera humrarna och ta ut köttet. Spara köttet från klorna till garnering, skär övrigt kött i små bitar.

  2. Finstrimla kålen. Hacka koriandern, spara lite till garnering. Skölj limen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 1 msk saft.

  3. Blanda hummer, kål, koriander, majonnäs och gräslök. Krydda med tabasco, salt och peppar.

  4. Grilla bröden på båda sidor i en het grillpanna. Fördela röran på bröden och garnera med hummerklo och koriander.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!