Hovmästarsås till krabba

Vänta med att blanda ner dillen till strax före servering. Syran gör annars dillen grågrön.
Allt om Mat

Hovmästarsås

  • 3 msk sötstark senap
  • 3 msk dijonsenap
  • 1 msk strösocker
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 0,5 tsk vitpeppar - nymald
  • 2 dl rapsolja - rumsvarm
  • 1 dl dill - hackad

Gör så här

  1. Blanda senap, socker, vinäger, salt och peppar.

  2. Vispa ner oljan droppvis under kraftig vispning.

  3. Låt såsen stå kallt ca 2 timmar före servering.

  4. Blanda ner dillen och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!