Hopploppor

Snabbt och enkelt tilltugg som liten förrätt eller till drinken.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 20 ostron
  • 10 skivor bacon
  • sallad till garnering

Gör så här

  1. Öppna och ta ut ostronen. Låt dem rinna av på ett hushållspapper. Linda in varje ostron i en halv skiva bacon.

  2. Hetta upp en stekpanna på strax över medelvärme. Är baconet magert kan det behövas några stänk rapsolja.

  3. Lägg de inlindade ostronen med baconskarven nedåt och stek dem runtom ca 3 min tills baconet får fin färg och blir lite knaprigt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!