30 minuter
Hoisinstekt kycklingsteak med sesamfrästa grönsaker – gör så här:
- 1. Sätt ugnen på 200°. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär vitlöken i tunna skivor. Lägg den i en skål och rör ihop med hoisinsås, soja, 1/2 msk olja och 1/2 msk vinäger.
- Lägg kycklingen i marinaden och låt marinera ca 5 min. Lägg kycklingköttet i en ugnssäker form och häll över marinaden. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min, tills innertemperaturen är 70°. Låt köttet vila.
- Kärna ur och strimla paprikorna. Fräs dem i 1 msk olja i en stekpanna ca 2 min. Tillsätt wokmixen och stek vidare ca 2 min. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
- Skär kycklingen i skivor och servera med sky, ris och grönsaksfräs. Strö över sesamfrön.