Hjärtbakelser med glass och rosa choklad

Hjärtbakelser med glass och rosa choklad är enkla att göra till dessert, kanske till Alla hjärtans dag. Rosa choklad tillverkas av rosa kakaobönor så den är helt naturlig i färgen. Frys in de tårtbottnar som blir kvar och använd vid ett annat tillfälle.
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 1 chokladtårtbotten
  • 0,25 l vit chokladglass
  • 50 g choklad - rosa
  • 100 g hallon

Gör så här

  1. Ta ut 8 små hjärtan ur tårtbottnen. Ta ur små kulor ur glassen. Finriv chokladen.

  2. Lägg hjärtana på ett fat eller bricka och lägg på glasskulorna. Strö över chokladen och garnera med hallon. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!