Het tonfiskröra med crostini

Recept på het tonfiskröra med crostini. Röran kan göras ca 2 timmar före servering.
Anna Wendt

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk - i vatten (à 200 g)
  • 0,5 rödlök
  • 0,5 citron
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk chiliflakes
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Garnering

  • 2 salladslökar
  • paprikapulver

Tillbehör

  • 0,5 baguette

Gör så här

  1. Låt tonfisken rinna av. Skala och finhacka löken. Skölj citronen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 1 msk saft.

  2. Blanda alla ingredienser till röran. Lägg upp den i en skål. Ansa och strimla salladslöken. Toppa röran med lök och paprikapulver.

  3. Skär baguetten i skivor och rosta dem i en het grillpanna. Servera röran med brödet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!