DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Bong Touch of Taste

Helgrillad fläskkarré med rosmarin och vitlök

Inget kött blir så gott som att grilla i bit! Toppa det med sommarens godaste glaze med smak av rosmarin och vitlök. Vips har du ett favoritrecept att lägga till receptsamlingen!

GÖR SÅ HÄR:

1. Koka ihop samtliga ingredienser till glazen och låt svalna.

2. Salta och peppra köttet rejält. Tänk på att det är en stor köttbit som behöver mycket salt och peppar.

3. Grilla på indirekt värme under lock till en innertemperatur på 70°, (det tar ca 1 timme).

4. Vänd flera gånger under grillningen.

5. Lyft av locket och placera köttbiten över glöden.

6. Pensla med glazen i omgångar och grilla så att köttet får en fin yta.

7. Skär köttet i skivor och servera med tillbehör efter smak.

Recept från