3.63.63.63.63.6

Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher” behöver bara ha minimalt med arbete men med har hög impfaktor. Krämig och len hasselnötssmak med en lockande tryffelkula i.

För 6 personer:

Ingredienser

5 dl mellangrädde
1 dl hasselnötscrème
2 gelatinblad
6 kulor Ferrero Rocher

Tillbehör:

500 g jordgubbar

10 minuter + 4 timmar i kyl

Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher” – gör så här:

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde och hasselnötscrème under vispning. Lägg i gelatinbladen och låt dem smälta i vätskan under vispning. Låt vätskan svalna.
  2. Häll upp smeten i portionsglas och ställ i kylen ca 1 timme för att stelna. Tryck därefter i en Ferrero Rocher-kula i varje glas. Låt stå i kylen ytterligare ca 3 timmar.
  3. Servera hasselnöts-pannacottan med jordgubbar.
Fler recept med: Efterrätt och dessert