40 minuter + 2 timmar i frys + 1 timme i kyl + 2 minuter i ugn
Hamburgare – gör så här:
- Skär köttet i 5 cm stora kuber. Blanda väl och sprid ut på en långpanna. Ställ i frysen ca 2 timmar.
- Grovmal köttet 1 gång på tjocka skivan. Rulla in färsen i dubbel plastfolie till i en 12 cm lång korv. Förvara i kyl ca 1 timme.
- Bloody Marydressing: Rör ihop alla ingredienser.
- Dijonmajonnäs: Blanda majonnäsen med senap.
- Sätt ugnen på 275° grill. Skär köttrullen i 3 cm tjocka skivor. Krydda med salt och peppar och stek dem krispiga i talg i stekpannan till 42° innertemperatur. Låt vila ca 5 min.
- Lägg burgarna på ett ugnssäkert fat och lägg på ostskivorna. Ställ faten högt upp i ugnen, tillaga ca 2 min tills osten smält. Servera med tillbehören.