I annonssamarbete med GOGREEN

00000

Matig sallad för alla halloumiälskare. Utmärkt som bufférätt eller som ensamrätt en solig sommardag.

För 4 portioner

Ingredienser

2 dl GoGreen Bulgur
1 grönsaksbuljong tärning
3 msk vinäger
11 st soltorkade tomater i olja (samt 3 msk av lagen)
1 dl bladpersilja
1 paket GoGreen Ekologisk Bönmix
4 msk olja
1 påse spenat färsk
1 dl oliver svarta
1 kruka basilika
1 vitlöksklyfta pressad
salt
peppar
2 paket halloumi

15 minuter

Halloumisallad med bulgur

 

1. Koka bulgur med buljongtärning och vinäger enligt anvisning på förpackningen. Skär tomaterna i små bitar och hacka bladpersiljan. Skär basilikan i mindre bitar.

2. Låt bulgurn svalna och tillsätt bönmixen. Blanda ner resten av ingredienserna i en stor skål. Smaka av med salt och vinäger.

3. Stek halloumin i några droppar olivolja och servera tillsammans med salladen.

Fler recept med: GoGreen, Grilla, Övrigt