Hallonsaft med rabarber och vanilj

Hallonsaft som är underbar att bjuda på, saften smakar som vaniljglass med hallonsås.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g hallon
  • 500 g rabarber
  • 6 dl strösocker
  • 1 vaniljstång

Gör så här

  1.  Varva frukt och socker i saftmajans silkorg. Snitta vaniljstången och lägg ner den i frukten.

  2. Häll vatten i kokkärlet, ca 3 1/2 liter och sätt samman saftmajan enligt instruktionerna. Ånga saften 45-60 min.

  3. Tappa upp saften på varma glasflaskor eller plastflaskor för frysning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!