00000

Hallon- och svartvinbärsremmar är hela familjens favorit. Perfekt när man blir sötsugen.

För 10-15 remmar:

Ingredienser

225 g hallon, färska eller frysta
225 g svarta vinbär, färska eller frysta
3 msk honung
1 krm vaniljpulver

15 minuter + 4 timmar i ugn

Hallon- och svartvinbärsremmar – gör så här:

  1. Sätt ugnen på 75°. Koka hallon, svarta vinbär och honung i en kastrull 2–3 min. Ta kastrullen från värmen och tillsätt vaniljpulvret. Mixa slätt med mixerstav.
  2. Bred ut smeten jämnt på en plåt med bakplåtspapper. Ställ mitt i ugnen 4–6 timmar och torka tills de är sega. Öppna ugnsluckan då och då för att släppa ut fukt.
  3. Skär eller klipp kakan till remmar.
Fler recept med: Frukt och bär, Godis