Grundfärs

Denna färs blandas till den traditionella köttfärslimpan, Biff à la Lindström-varianten och den italienska.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 0,75 dl ströbröd
  • 1,5 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1,5 tsk salt
  • 2 msk gul lök - skalad, riven
  • 2 krm svart peppar - nymald

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål och låt svälla 5 min.

  2. Blanda i färs, ägg, salt, lök och peppar och blanda till en fast smet. Forma enligt recepten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!