Recept på en god och enkelt grönsaksfrittata. Genom att grönsakerna är råa när de blandas i omelettsmeten förblir de gott krispiga.
För 4 personer
Ingredienser
250 g
broccoli
1
paprika, stor
1
purjolök, liten
200 g
fetaost
6
ägg
0,5 dl
vatten
2 msk
smör
15 min
Gör så här
Ansa och skölj broccoli, paprika och purjolök. Dela i mindre bitar och lägg i en skål.
Smula över fetaosten och blanda med ägg och vatten.
Stek grönsaksblandningen i smöret i en stekpanna på svag värme tills smeten stannat. Dela omeletten i bitar och vänd dem, stek ytterligare ett par minuter.
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till
dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.