Grillade vindruvor med parmesan, himalayasalt och strimlad nori

Grillade vindruvor med parmesan, himalayasalt och strimlad nori har en spännande kombination av sött, salt och umami. Himalayasalt är ett oraffinerat bergsalt. Kan bytas ut mot vanligt salt.
Frida Ronge
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 250 g vindruvor - gröna, kärnfria och ekologiska
  • 2 msk olivolja
  • 50 g parmesan
  • 2 krm himalayasalt
  • 1 noriark

Gör så här

  1. Gnid in vindruvorna med olja. Grilla dem ca 1 minut.

  2. Lägg vindruvorna på en tallrik. Riv över parmesanost och strö över himalayasalt. Klipp noriarket i tunna strimlor och strö dem över druvorna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!