Grillad tunnbrödsrulle med räkor, färskost och pepparrot

Grillad tunnbrödsrulle fylld med räkor, färskost och pepparrot är goda munsbitar till drinken. Vill du ha lite mer sting kan du öka mängden pepparrot.
Mattias Larsson
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 4 tunnbröd - rektangulära  (ca 15 x 25 cm)
  • 500 g räkor - med skal
  • 250 g färskost - naturell
  • 0,5 dl pepparrot - riven

Garnering

  • smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skala och finhacka räkorna och blanda med färskost och pepparrot. Lägg ut tunnbröden och bred på räkröran.

  2. Rulla ihop bröden och grilla dem runt om ca 3 min, tills de fått fin färg. Lyft rullarna från grillen och skär dem i bitar. Lägg bitarna på en tallrik och klipp över smörgåskrasse.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!