Grillad majs med manchego

Grillad majs med manchego är en sommarfavorit. Det passar bra med manchego-ost till den grillade majsen. Färdigkokta majskolvar finns i grönsaksdisken.
Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom

Ingredienser

  • 4 majskolvar - förkokta
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 1 dl manchego - riven

Gör så här

  1. Pensla majsen med olja och grilla runt om 4–5 min. Lägg majsen på ett fat.

  2. Krydda salt och peppar och strö på osten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!