00000

15 min
Grilla i grillpannan, det går snabbt, du får trevliga ränder och det behövs inget fett. Couscoussalladen är god att äta kall.

För 4 personer:

Ingredienser

400 g kassler, i bit
3 dl vatten
0,5 grönsaksbuljongtärning
3 dl fullkornscouscous, eller bulgur
600 g melon, t ex vattenmelon
200 g gurka
400 g keso, smaksatt med ananas och passion

15 minuter

Grillad kassler med afrikansk couscous – gör så här:

  1. Koka upp vatten och buljongtärning och tillaga couscous enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala, kärna r och skär melonen i bitar. Skär gurkan i bitar. Blanda melon och gurka med couscousen.
  3. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor. Grilla eller stek kasslern i stekpanna med släpplätt-beläggning.
  4. Servera kasslern med couscous och keso.