Grillad gurka med sesam och krasse

Grillad gurka med sesam och krasse har en god, lite sotad smak och har samtidigt kvar sin fräschör.
Frida Ronge
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 4 skivor gurka - (à ca 2 cm)
  • 2 msk färskost - naturell
  • 1 dl rödkål - finstrimlad
  • 1 msk sesamfrön - rostade
  • 0,5 tsk soja - japansk
  • 0,5 citron - pressad  eller 3 msk yuzujuice
  • 0,25 kruka vattenkrasse

Gör så här

  1. Grilla gurkan ca 5 min. Lägg på färskost och toppa med kål, sesamfrön, soja, citron och vattenkrasse.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!