Grillad fläskkarré med foliebakad färskpotatis

Lätt för sommarköket är den färdigmarinerade fläskkarrén från Scan med citron och rökarom. Extra snabblagad blir rätten om potatisen redan är kokt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 karré - skivor, lemon smoke
  • 600 g färskpotatis - kokt
  • 1 knippa gul lök - färsk
  • 4 rosmarinkvistar - små
  • 4 lagerblad
  • 40 g smör
  • 4 krm salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald

Till servering

  • sallad - blandad

Gör så här

  1. Ansa och skiva löken och dela eventuellt potatisen om den är stor. Fördela potatis, lök, rosmarin, lagerblad och smör på 4 folieark. Salta och peppra.

  2. Vik ihop paketen väl och grilla dem på glöden ca 15 minuter. Grilla karrén ca 4 minuter på varje sida. Servera med potatis, sallad och citronklyfta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!