Grillad fisk och skaldjur med saffransdressing
1. Skölj, ansa och skär zucchini i tunna skivor eller strimlor. Ansa och dela sockerärter. Skär purjon i tändsticksstora strimlor. Skär ut kärnan ur mangon, skala och dela fruktköttet i klyftor eller bitar. Dela papayan, kärna ur, skala och skär fruktköttet i klyftor eller bitar. Blanda alltsammans i en skål.
2. Dressing: Blanda samtliga ingredienser och låt den stå.
3. Dela fiskfiléerna i ca 5 cm stora bitar. Lägg upp fiskbitarna, bläckfiskarna och pilgrimsmusslorna på ett fat. Pensla med 1 msk olivolja och strö på salt. Hetta upp en grillpanna och grilla alla tre sorterna ca 1 minut på varje sida. Håll dem varma.
4. Hetta upp ca 1 msk olivolja i en wok eller stor stekpanna och lägg i frukt- och grönsaksblandningen. Fräs ca 2 minuter och blanda om försiktigt hela tiden. Blanda ner ca 1 msk av dressingen och servera på varma tallrikar med grillad fisk och skaldjur samt dressing.