00000

Grillad ananas med kokos- och limeströssel är en oslagbara kombo. Bjud frisk yoghurtglass till.

För 4 personer:

Ingredienser

1 ananas
1 lime
3 msk kokos, riven
1 msk rårörsocker

Tillbehör:

yoghurtglass med citron eller vaniljglass

Garnering:

4 körsbär

20 minuter

Grillad ananas med kokos- och limeströssel – gör så här:

  1. Skär bort skalet från ananasen. Halvera den och skär bort den grova stocken i mitten. Skär fruktköttet i kuber, ca 3 x 3 cm.
  2. Grilla kuberna hastigt runt om och lägg upp i en form.
  3. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och blanda med kokos och socker. Strö sockret över ananasen och skaka om.
  4. Fördela ananaskuberna i höga glas eller skålar. Klicka på glass och garnera med körsbär. Servera direkt.
Fler recept med: Frukt och bär, Grilla