Griljerad skinka utan gluten  

Griljerad skinka utan gluten kan göras med ströbröd om man hellre vill ha det.
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 julskinka - kokt (ca 3 kilo)
  • 0,5 dl pistaschnötter - skalade
  • 2 msk senap - sötstark
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 2 tsk majsstärkelse (Maizena) - Maizena
  • 1 ägg - litet
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 msk apelsinskal - finrivet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Krossa nötterna. Blanda alla ingredienser till griljeringen utom mandelmjöl och apelsinskal.

  2. Lägg skinkan i en ugnssäker form och bred ut griljeringen på och runt om skinkan. Blanda mandelmjöl och apelsinskal och strö över skinkan.

  3. Foto: Stefan Wettainen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!