Gremolatasmör

Vitlök, persilja och citron ger smak åt gremolatasmöret. En klick av det här smöret på grillat nötkött, som till exempel ryggbiff eller entrecôte, är svårt att motstå.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g smör - rumsvarmt
  • 1 vitlöksklyfta - pressad
  • 1 citron - rivet skal
  • 1 dl bladpersilja - hackad
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Rör smöret mjukt, gärna med elvisp. Blanda ner vitlök, citronskal, persilja, salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!