DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Santa Maria

Green curry med zucchini och rödkålsallad

Bjud på vegetarisk thaimat. Här är en smarrig zucchini med rödkålsallad!

15 min

Green curry med zucchini och rödkålsallad

1. Dela zucchinin i fyra delar på längden.

2. Stek i sesamolja i cirka 5 minuter. Tillsätt currypaste och fräs cirka 30 sekunder.

3. Häll på limeboch soja. Låt koka in. Tillsätt kokos mjölken och sjud tills zucchinin börjar bli mjuk.

4. Toppa zucchinin med såsen från pannan och rostade kokosflingor. Servera zucchinin med rödkålssallad och ris eller äggnudlar.

 

Rödkålsallad

1. Blanda rödkål, lök och äpple. Salta lätt.

2. Pressa ur limejuicen med händerna.

3. Blanda grön sakerna med övriga ingredienser. Toppa med rostade kokosflingor.

Recept från