Gravlax med gurka

Gravad lax är också god att servera varm som i den här såsen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 150 g pasta
  • 0,25 gurka
  • 150 g gravad lax
  • 1 dl minifraiche
  • 1 msk svensk senap
  • 1 tsk honung
  • 0,5 tsk citron - pressad, eller vinäger
  • 2 msk dill - hackad
  • 0,5 krm vitpeppar - nymald

Gör så här

  1. Koka pastan. Hyvla gurkan i långa skivor och låt dem koka med i pastan 1 minut på slutet.

  2. Skär bort skinnet och tärna laxen.

  3. Blanda minifraiche, senap, honung, citron, dill och peppar i en kastrull.

  4. Låt det koka upp och rör ner laxen. Servera till nykokt pasta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!