Gravad lax med potatissallad och gräddfil

Rätten passar utmärkt i matlåda. Packa potatissallad, och lax var för sig.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 600 g gravad lax
  • 1 rödlök
  • 2 salladslökar
  • 8 stjälkkapris
  • 800 g småpotatis - kokt
  • 4 msk skånsk senap
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl gräddfil

Garnering

  • dill

Gör så här

  1. Skär laxen i tunna skivor. Skala och skiva rödlök och salladslök tunt. Halvera kaprisen.

  2. Blanda lök, kapris, potatis, senap och olivolja.

  3. Lägg upp lax och potatissallad på ett fat och klicka på gräddfilen. Garnera gärna med dill. Ca 520 kcal per portion, 22 g fett, 38 g protein, 42 g kolhydrater

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!