Foto: Per Ranung Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps 4.44.44.44.44.4(12) Egenkryddad snaps är godast! Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps är en otroligt aromatisk och god snapsblandning. Skriv ut För 35 cl: Ingredienser 35 cl brännvin, t ex vodka 0,5 dl havtorn 1 grapefrukt 1 tsk kummin, hel 10 minuter + 3 dygn Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps – gör så här: Lägg havtornen i spriten och låt stå 1 dygn. Skölj grapefrukten noga i ljummet vatten. Skär av det yttersta skalet med en vass kniv och lägg det och kummin i spriten. Låt stå ytterligare 2 dygn. Sila snapsen. Foto: Per Ranung Relaterade recept Dryck Salvia- och lakritsrotssnaps 5 minuter + 2 dygn Dryck Citron- och maskrossnaps 15 minuter + 2 dygn Dryck Snaps med spansk körvel, anis och fänkål 5 minuter + 3 dygn Dryck Citrontimjan- och ingefärssnaps 5 minuter + 3 dygn Dryck Björnbärs- och vaniljsnaps 10 minuter + 3 dygn Dryck Smultron-, jordgubbs-, rosépeppar- och chilisnaps 10 minuter + 3 dygn Dryck Päronsnaps 15 minuter + 4 dygn Fler recept med: Dryck, Kalla drycker Drinkar Vodkadrink med smak av chili och citrus 10 min Övrigt Limedrink med prosecco, björnbär och timjan 10 minuter Drinkar Mimosa 5 min Kalla drycker Lemonad med syren 25 minuter + 2 dygn i i kyl