Granatäppelcocktail

Recept på granatäppelcocktail. En riktigt frisk cocktail utan alkohol som alternativ till glöggen. Om du vill kan du spetsa med lite vodka eller gin.
Liselotte Forslin
Recept på granatäppelcocktail.
Recept på granatäppelcocktail. Foto: Ulrika Ekblom

Ingredienser

  • 2 granatäpplen - stora
  • 2 apelsiner - stora
  • 2 krm ingefära - färskriven

Gör så här

  1. Rulla granatäpplen och apel­siner mot ett hårt underlag så släpper de saft bättre. Halvera dem och pressa ut saften i en citruspress. Sila saften och blanda i ingefära. Granatäppelkärnorna kan du spara och ha i en sallad.

  2. Servera cocktailen i glas med mycket is och sockrad kant.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!