Gorgonzolabollar

Att servera pepparkakor med gorgonzola till glöggen börjar bli en klassisk kombination. Här har vi gjort ostbollar som rullas i pepparkakskross. Ostsmeten kan göras i god tid, men rulla bollarna i krosset samma dag som de ska ätas.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g gorgonzolaost
  • 125 g kesella - (10 %)
  • 8 - 10 pepparkakor

Gör så här

  1. Mosa ihop gorgonzola och kesella. Låt smeten stelna i kylen och forma den till bollar.

  2. Krossa pepparkakorna. Rulla bollarna i pepparkakssmulet och förvara dem i kylen fram till servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!