Godthems julsnaps

Godthems julsnaps är fruktig och god med smaker från citron, apelsin och stjärnanis.
Foto: Magnus Skoglöf

Ingredienser

  • 70 cl brännvin special
  • 1 citron
  • 1 apelsin
  • 4 cl whisky - rökig
  • 2 cl lönnsirap
  • 5 stjärnanis

Gör så här

  1. Skölj citronen och apelsinen noga i ljummet vatten. Skär bort skalen utan att få med något av det vita. Lägg skalen i en flaska och häll över brännvin. Tillsätt whisky, sirap och stjärnanis.

  2. Låt stå 2-3 dagar i rumstemperatur.

  3. Sila och kyl snapsen före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!