I annonssamarbete med SANTA MARIA

När det gäller mat till mellomyset gäller det att träffa rätt - det ska vara enkelt att fixa, inte kräva massa tid vid spisen och framför allt ska det vara väldigt gott! Pulled salmon som serveras med krispiga nachos, ananassalsa, fräsch lime och färsk koriander stämmer in på alla dessa kriterier.

För 4 portioner

Ingredienser

Laxen:

700 g laxsida med skinnet kvar
1 påse fajita spice mix Santa Maria
2 msk Chipotle Paste Santa Maria

Tillbehör:

1 påse Nacho Chips Santa Maria
1 burk Pineapple Salsa Santa Maria
1 kruka koriander färsk
1 st lime

Pulled salmon med chipotle, lime och ananas

1. Krydda laxen med kryddmix och chipotlepaste.
2. Packa in laxen i aluminiumfolie. Lägg foliepaketet på grillen eller stek i ugnen på låg värme, 120-150°C. Fisken är klar när innertemperaturen är 68-71°C.
3. Ta ut fisken och riv köttet med en gaffel.
4. Strö över hackad färsk koriander.
5. Servera laxen med nachochips, salsa och lime.
Fler recept med: Santa Maria