Glutenfria våfflor

Även den som är glutenintolerant kan njuta av nygräddade våfflor.
Foto: Lina Eriksson

Glutenfria våfflor

  • 50 g smör
  • 3 dl majsstärkelse (Maizena) - (165 g)
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 3 dl mjölk
  • 2 ägg

Gör så här

  1. Smält smöret och låt det svalna.

  2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt mjölken och vispa till en slät smet. Vispa i smör och ägg.

  3. Grädda smeten i våffeljärn. Vispa smeten mellan gräddningarna, eftersom majsstärkelsen sjunker till botten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!