Glaze till lax

Ge laxen en touch av Asien med en smakrik apelsin- och ingefärsdoftande glaze.
Charlotte Jenkinson

Ingredienser

  • 0,5 dl bbq-sås
  • 0,5 dl apelsinmarmelad
  • 2 msk ingefära - färsk, finstrimlad
  • 1 jalapeño - finhackad
  • 1 tsk koriander - mald
  • 1 msk svarta nigellafrön
  • 1 tsk salt
  • 1 kruka koriander - färsk

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser och bred över fisken.

  2. Grilla indirekt, gärna på en grillplatta av trä. Strö över koriander.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!