Glaze med apelsin och ingefära

Glaze med apelsin och ingefära passar bland annat till lax och makrill.

Ingredienser

  • 1 bit ingefära - (ca 5 cm)
  • 1 jalapeño
  • 0,5 dl bbq-sås
  • 0,5 dl apelsinmarmelad
  • 1 msk nigellafrön - svarta
  • 1 tsk koriander - mald
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skala och finstrimla ingefäran. Kärna ur och finhacka chilin.

  2. Blanda ingefära och chili med bbq-sås, apelsinmarmelad, nigelafrön och koriander. Krydda med salt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!