Glassbollar i choklad

Förvandla glassen till små frestande munsbitar. Smaker på glass och choklad väljer du själv.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 l glass
  • 100 g choklad
  • 2 msk kokos
  • 2 msk strössel

Gör så här

  1. Ställ en tallrik med bakplåtspapper i frysen ca 15 min.

  2. Doppa ett kuljärn i varmt vatten och forma glasskulor. Lägg över på tallriken. Skölj kuljärnet mellan varje kula.

  3. Ställ glasskulorna i kylen. Rosta kokosen 2-3 min i torr het panna under omrörning. Smält chokladen i vattenbad.

  4. Ringla chokladen över glassen och strö kokos och/eller strössel över glasskulorna. Förvara i frysen till servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!