00000

Recept på glass med passionssås och pistasch- och sesamcrunch. Passionsfruktspuré går äntligen att köpa i många frysdiskar, och med den fixar du snabbt en riktigt god avslutning.

För 4 personer:

Ingredienser

0,5 liter vaniljglass
1 paket passionfruktspuré, fryst (200 g)
1 dl strösocker
0,5 msk majsstärkelse, Maizena
1 paket sesamkakor, (40 g)
1 dl pistaschnötter, skalade

10 minuter 

Glass med passionssås och pistasch- och sesamcrunch – gör så här:

  1. Koka ihop passionsfrukt och socker ca 5 min. Red av med majsstärkelsen utrörd i lite kallt vatten.
  2. Krossa sesamkex och nötter. Servera glassen med såsen varm eller ljummen och strö crunchet över.

PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!

pren kampanj

 

Fler recept med: Artiklar