Gino på svarta vinbär

Gino - en snabbgjord dessertklassiker! Vit choklad och knaprig mandel passar perfekt till den friska svartvinbärssmaken.  
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 3 dl svartavinbär
  • 100 g choklad - vit
  • 1 dl sötmandel - skållad

Tillbehör

  • vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Häll bären i en ugnssäker pajform. Hacka choklad och mandel och strö det över bären.

  2. Gratinera högt upp i ugnen ca 5 min, tills chokladen fått färg och smält, passa noga!

  3. Servera med vaniljglass.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!