Getostfylld jalapeño

En utsökt liten munsbit till mousserande vin! Jalapeño är en av världens populäraste chilifrukter
Allt om Mat

Ingredienser

  • 30 jalapeño
  • 500 g getost
  • 1 dl matlagningsyoghurt

Gör så här

  1. Styrkan sitter i kärnorna och mellanväggarna, som skärs bort med en liten vass kniv innan man placerar halvorna i kallt isvatten någon timme för att få dem riktigt knapriga. Ni behöver 25-30 jalapeño, 500 g getost som mosas med en gaffel till en slät ostmassa. Blanda med 1/2-1 dl matlagningsyoghurt så att osten blir lätt krämig. Fyll halvorna och jämna till med en kniv. Pensla med flytande honung och placera en rostad pekan- eller valnöt på varje.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!