00000

Dessa små godbitar är enkla att göra. Använd plasthandskar om du vill undvika att få karamellfärg på händerna när mandelmassan färgas.

För 50 st

Ingredienser

500 g mandelmassa
500 g mandelmassa
250 g nougat
1 tsk karamellfärg, gul
1 tsk karamellfärg, röd

1. Dela mandelmassan i två och knåda in
en färg i varje del.
2. Kavla nougaten mellan plastfickor eller
bakplåtsduk till 25×30 cm.
3. Kavla den gula mandelmassan på samma
sätt mellan bakdukar. Lossa den övr duken, gör detsamma på nougaten och lägg nougatplattan på marsipanen.
4. Kavla den rosa mandelmassan på samma
sätt som tidigare och lägg på nougaten, tryck till med ett kaveltag så att plattorna fäster i nougaten. Lossa bakduken och skär i 1-2 cm stora fyrkanter. Förvara svalt.

Fler recept med: Efterrätt och dessert, Övrigt