Fylld ciabatta på två sätt

Stora eller små ciabatta fylls med två slags goda, saftiga fyllningar och skärs i serveringsvänliga bitar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 7 ciabattabröd - stora

Kaprisröra till 4 bröd

  • 2 dl kapris
  • 500 g naturell keso
  • 200 g cream cheese
  • 2 krm salt
  • 1 knippa gräslök
  • 1 burk grön olivcreme - (Zeta 200 g)

Cesannaröra till 3 bröd

  • 1 morot - stor, grovriven
  • 1 äpple - grovrivet, syrligt
  • 250 g naturell keso
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk pepparrot - riven
  • 0,5 dl purjolök - strimlad
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 0,5 dl chilisås
  • 1,5 dl lök - rostad

Gör så här

  1. Låt kaprisen rinna av och blanda alla ingredienser utom olivcrémen till kaprisröran.

  2. Rör ihop cesannaröran utom den rostade löken.

  3. Klyv bröden och bred ut rörorna på underdelarna. Lägg en rand av olivcrémen ovanpå kaprisröran. Strö rostad lök på cesannaröran. Lägg på brödlocken och skär bröden i 2 cm breda bitar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!