Fuskstrudel med äpple

Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 smördegsplattor
  • 2 äpplen
  • 2 msk strösocker
  • 0,5 tsk kanel - eller kardemumma
  • 0,5 dl mandel - hackad, eller nötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Tina smördegsplattorna något. Sätt ihop plattorna lite omlott på längden genom att fukta med vatten. Kavla ut till 12x40 cm. Skala och skär äpplena i tunna klyftor. Lägg dem på degen. Strö över strösocker och kanel eller kardemumma och ev hackad mandel eller nötter. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter. Serveras nygräddade, ev med glass eller grädde

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!