Fruktsallad med vaniljmascarpone, lime och biscottismulor

Recept på fruktsallad med vaniljmascarpone, lime och biscottismulor. Variera med den frukt du tycker bäst om och anpassa efter säsong.

För 4 personer:

Ingredienser

350 g bär blandade, t ex hallon, jordgubbar, blåbär, björnbär
1 dl mascarponeost
2 msk vatten
1 tsk vaniljsocker

Garnering:

0,5 lime
4 mandelbiscotti
citronmeliss

10 minuter

  1. Blanda mascarpone och vatten. Smaksätt med vaniljsocker.
  2. Fördela bären i glas, halvera jordgubbarna om de är stora.
    Lägg på en klick mascarpone.
  3. Skölj limen i ljummet vatten. Riv skalet. Garnera kräm och bär
    med limeskal, smulad biscotti och citronmeliss.

    Recept: Monica Eisenman

Fler recept med: Brunch, Frukt och bär, Övrigt