Fruktsallad med nötter

Vindruvor, melon, äpple, plommon eller persikor varvas med flytande honung och massor av nötter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl äpple - tärnat
  • 1 dl vindruvor
  • 1 dl plommon - melon eller persikor
  • 1 passionsfrukt
  • 0,5 dl nötter och frön - blandade
  • 1 - 2 msk honung

Gör så här

  1. Kärna ur frukten och dela i mindre bitar. Halvera passionsfrukten och gröp ur kärnorna. Blanda frukten med nötterna.

  2. Lägg fruktsalladen i glas och ringla över honung.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!