Fruktsallad

Fruktsalladen passar även bra till dessert. Servera då en klick kesella eller mild yoghurt till.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kiwi
  • 1 apelsin
  • 1 äpple
  • 4 passionsfrukter
  • 2 tsk fruktsocker

Gör så här

  1. Skala kiwi och apelsin. Skär kiwi och äpple i skivor, apelsinen i hinnfria klyftor. Fördela frukten i skålar.

  2. Dela passionsfrukterna, gröp ur fruktköttet, spara 2 halvor till garnering. Sila bort kärnorna, pressa ganska hårt ut fruktsaften med sked. Blanda med fruktsocker, skeda över frukten. Ca 110 kcal, varav 0,5 g fett.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!