Fruktchoklad med kokos

Frukt är godis, i alla fall när den blandas med god mjölkchoklad. Ett godis som inte bara består av fett och socker utan en hel del fibrer och vitaminer!
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 100 g fikon - torkade
  • 100 g dadlar - kärnfria
  • 100 g aprikoser - torkade
  • 100 g mjölkchoklad
  • 1 dl kokos - riven

Gör så här

  1. Skär den torkade frukten mycket fint. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Blanda frukten med den smälta chokladen.

  2. Tryck ut massan till en 1 1/2 cm tjock platta. Låt kallna. Skär sedan i små kuber. Tryck fast kokos runt om.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!